Наручивање уџбеника за 3. разред

Поштовани родитељи будућих трећака,

Обавештавамо вас да до среде, 15.априла 2020. године, можете наручити уџбенике за вашу децу преко ОШ “Светолик Ранковић”.

Погледајте овај списак уџбеника и цене, па одлучите које ћете књиге наручити.

3.-RAZREDКада донесете одлуку, наруџбеницу ћете попуњавати путем једноставног упитника који се налази на овом линку: https://forms.gle/BswLJej7nXEv53Zh9

Обратите пажњу: ваши одговори су сачувани тек када добијете обавештење “Ваши одговори су забележени. Наредних дана ћете добити мејл на адресу електронске поште коју сте навели у упитнику ради потврде поруџбине. Они који немају имејл адресе, биће позвани телефоном који је наведен у упитнику.”

Они који немају интернет или имају проблем да попуне упитник, нека за помоћ позову одељењске старешине.

Плаћање се може извршити у 5 једнаких рата. Прва рата се мора уплатити до 20.априла 2020. године (чиме ћете загарантовати своју поруџбину), а уџбеници се морају исплатити у целости до 20.августа 2020. године.

Средства се уплаћују на рачун 340 -11413814-70 Прима, издаваштво и дистрибуција, Горњи Милановац  у складу са следећом уплатницом:    

Уплатница Светолик

Напомена: ОБАВЕЗНО УПИШИТЕ ПОЗИВ НА БРОЈ И УПЛАТУ ИЗВРШИТЕ НА ИМЕ УЧЕНИКА, А НЕ РОДИТЕЉА, ЗБОГ АДЕКВАТНОГ КЊИЖЕЊА!

Уплатнице чувајте и понесите их са собом када вас будемо позвали да преузмете уџбенике.

Када су у питању регресирани уџбеници за ученике чије су породице примаоци материјалне помоћи, треће и свако наредно дете, као и ученици који раде по прилагођеном или измењеном наставном плану (ИОП1 и ИОП2), претпостављамо да ће и ове године бити реализован пројекат Министарства. За сада још немамо званичну информацију. Када будемо обавештени, проследићемо обавештење о томе. Зато породице које припадају једној од ових група не треба за сада да попуњавају упитник, али треба да се јаве одељењским старешинама (како бисмо их имали у виду). Ипак, треба да знате да прошлих година нису сви уџбеници били бесплатни, већ само део.

Желимо срећан полазак ваше деце у следећи разред!